top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

3D PRINTED JEWELRY

Project Type

Photography

Date

April 2023

Az a tény, hogy az enyhe látáskárosodást nem tekintjük fogyatékosságnak, a szemüvegek sikerét bizonyítja. Graham Cutler és Tony Gross szemüveg tervezők forradalmi munkájának köszönhető, hogy a szemüveg orvosi szükségletből kulcsfontosságú divatkiegészítővé vált. Szemüveget nem csak használ, vagy hord az ember, hanem visel. Miért ne tekinthetnénk divatként a hallókészülékünkre is?

Hallókészülék ékszer projektünk új megvilágításba helyezi az eddig elsősorban orvosi alapon értelmezett jelenséget a halláskárosodást és a hallókészüléket, mint divat és önkifejezés médiuma erősítse a köztudatban.

Tervező: Kiss Balázs Ágoston

EN//

The fact that visual impairment is not considered a disability proves the success of glasses. Thanks to Graham Cutler and Tony Gross eyewear designers’ revolutionary work, glasses evolved from medical aids into key fashion accessories. You don’t just use glasses, you don’t just put them on, you wear them. So, why not do the same with hearing aids?

Our hearing aid jewel project sheds new light on hearing impairment and hearing aids. Until now, they were looked at from a medical point of view, instead of a medium of fashion and self-expression.Credits: Balázs Ágoston Kiss

bottom of page