top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

JÁZMIN STORY

Project Type

Photography

Date

April 2023

Jázmin büszkén hordja a fűzőjét és másokat is arra biztat, hogy bátran viseljék, tegyenek az egészségükért, és találják meg a saját stílusukat. Ez az attitűd a tervezés során is fontos szerepet játszott, hiszen az általa díszített, festett gyógyászati segédeszközt nem eltakarni akartuk, hanem olyan ruhát terveztünk, ami megmutatja és kiemeli a fűzőt (és annak díszítését).
A buggyos ujjú felső játékossága tükrözi Jázmin vidám jellemét és kreativitását, míg a laza, de elegáns nadrág teszi teljessé az összhatást, így az elkészült szettet akár hétköznapokon, akár elegánsabb eseményeken is fel tudja venni. A tervezés során fontos szempont volt, hogy a fűzővel érintkező területeken ne legyen irritációt okozó többrétegű anyag, különös tekintettel az övpántra, nadrág záródására és a varratokra. A különleges tervezői megoldások így a vállon és a karon jelennek meg.

Divattervező: Mosolygó Anna, Huszár Fanni (+ Kreditek)

//EN

Jázmin wears her corset proudly and encourages others to do the same for their health while not giving up on finding their own style. Her attitude was at the forefront of our minds during the designing process, after all, we didn’t want to hide this medical aid that Jázmin had painted and decorated herself, we wanted to design a dress that emphasizes the corset and its ornamentation.
The playfully long and baggy sleeves of her shirt reflect the cheerfulness of Jázmin’s character, while the picture is completed by her casual but elegant trousers. This way the completed attire is both an everyday wear and suitable for more prestigious events. One important concept during designing was to ensure that no irritating multi-layer materials were used under the corset, particularly around the belt strap, the closing part of the trousers and the seams. Thus, the special design solutions were showcased on the shoulders and the arms.
You can find the videos about the designing process and Jázmin HERE.

Fashion designers: Anna Mosolygó, Fanni Huszár

bottom of page